Autopodium

Sobre nosaltres




Qui som?

Grup Autopodium és concessionari per les marques AUDI, VW Turismes i VW Comercials, SEAT, CUPRA i Skoda, per la província de Girona amb instal·lacions a Girona, Figueres, Lloret, Olot, Mont-ras (Palafrugell) i Sant Feliu de Guíxols amb servei integral de venda i postvenda en totes elles.
Per dur a terme el desenvolupament integral de venda i postvenda de les marques, disposa de 70.000 m2 d’instal · lacions a la província.

Pertany a un grup familiar amb més de 80 anys en el sector de l’automoció – tercera generació-, que representa les marques SEAT a través de Proauto, així com SKODA a través de Grup Autopodium, que desenvolupen la seva activitat en les mateixes ubicacions que Autopodium.

Així mateix també és concessionari provincial a Girona d’SCANIA mitjançant Camió Grup. Disposa també d’una divisió nàutica a Empuriabrava representada per Helimotor.

Aquesta dilatada experiència en el sector de més de 80 anys, caracteritzada per serietat, compromís de servei i proximitat cap als nostres clients, ens permeten ser referència a la província de Girona.

Anar a la web de grup >



Coneix les nostres instal·lacions


Autopodium Skoda Girona

Autopodium Skoda Figueres

Autopodium Lloret



Autopodium Skoda Olot

Autopodium Mont Ras

Autopodium Sant Feliu


 

Necessites ajuda?